Sponsoring Hoofdklasse Voetbalclub IFC

0
2558

Openingsbod: €5.000,-
Marktwaarde: €10.000
Looptijd: t/m 25 augustus 2018

Veiling gesloten

Er is ruimte voor een nieuwe Sponsor/Partner die mee wil liften op het bereik en zichtbaarheid van IFC. IFC – IDO’s Football Club biedt een interessant sponsorpakket voor bedrijven die betrokken willen zijn bij deze historische club en waarde zien in het aangeboden bereik en zichtbaarheid. IFC komt met haar 1e elftal uit in de Zondag Hoofdklasse B competitie van de KNVB en heeft een actieve Businessclub met bijna 100 bedrijven. De vereniging biedt voor een sponsor/partner direct bereik naar haar community van bedrijven, haar leden en fans.

Richtprijs voor deze veiling:
€ 7.500,-

IFC is een voetbalvereniging met een rijke historie. Ooit opgericht ‘in dat kleine cafe aan de Haven’ op 20 oktober 1927 in Hendrik-Ido-Ambacht. De accommodatie ligt centraal in het dorp en op een echte zichtlocatie.

Het hoofdveld is een nieuw kunstgrasveld, 1 jaar oud en van hoge kwaliteit, waardoor 7 dagen van de week op gespeeld kan worden.

De sponsoren van IFC hebben hun kracht gebundeld in IDO’s Business Club. De Business Club is zeer actief en combineert het zakelijke met het sportieve.

INHOUD SPONSORING
– 20 meter reclameborden langs het hoofdveld
– banner op website van de club en de business club
– advertentieruimte op tv-screens in de ruimtes van de club
– advertentieruimte op het scorebord van het hoofdveld
– naamgever van het hoofdveld, waarbij dit zal terugkomen in de verschillende uitingen intern/extern
– mogelijkheid om fanbase en sponsorbase 2x per jaar direct te benaderen
– jaarlijkse clinic voor 25 personen onder leiding van hoofdtrainers en technisch kader IFC

De Zondag Hoofdklasse biedt aantrekkelijk voetbal en IFC is verzekerd van regionale aandacht van media, supporters en het bedrijfsleven. IFC heeft 1000 leden, bijna 100 betrokken bedrijven en ruim 5000 fans. Er een mogelijkheid om de leden en sponsoren aan te schrijven. Dit kan collectief, maar ook doelgericht. Voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie van IFC via sponsors@ifc-ambacht.nl

Veiling gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam