Partnership Beach Soccer Bond Nederland

0
3653

Openingsbod: €10.000,=
Marktwaarde:
>€25.000,=
Looptijd:
t/m 6 april 2019

Nu bieden

Beach Soccer Bond Nederland (BSBN) is een jonge bond die sinds 2016 samenwerkt met de KNVB. Samen met de KNVB werken de medewerkers van BSBN gepassioneerd om de snelstgroeiende beachsport van Nederland op de Olympische Spelen te krijgen.

De BSBN vaardigt jaarlijks mondiaal een Nederlands team af naar de EK’s en WK’s. Daarnaast werkt de BSBN aan een competitiestructuur waarin vooruitgang centraal staat en faciliteiten waar jong en oud gedurende het hele jaar gebruik van kunnen maken.
   

Beach Soccer Bond Nederland wil de successen graag delen met partners en door een intensieve samenwerking, het hoogste bereiken voor beide partijen. BSBN biedt een uitgebreid pallet aan sponsorpakketten met rechten en activatie mogelijkheden.

U kunt uw merk of product koppelen aan de nationale divisies en de NK of meeliften op het bereik van de internationale toernooien en kwalificatie voor de Olympische Spelen. Elk pakket heeft naast banding-elementen, ook mogelijkheden voor relatiemarketing, bedrijven toernooien en merk/product activatie.

Voor meer informatie bekijk de website van Beach Soccer Bond Nederland

Onderbouwing van de marktwaarde
Sponsorpakketten met regionaal, nationaal en internationaal bereik en zichtbaarheid, vertegenwoordigen tussen de €15.000,= en €90.000,= aan waarde.

Nu beiden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam