Groepsarrangement Formule 1 België

0
2516

Openingsbod: €9.500,-
Looptijd: t/m 14 augustus 2018

Veiling gesloten

Met relaties, collega’s of vrienden naar onze eigen Nederlandse top coureur en zijn collega coureurs kijken tijdens de Formule 1 in België ? Dat kan met dit groepsarrangement voor 50 personen. Op zondagochtend 26 augustus word je samen met 49 medereizigers opgehaald op een locatie naar keuze in Nederland. Dit arrangement is inclusief toegangskaarten en busvervoer naar/van Circuit van Spa-Francorchamps in België.

De bus parkeert dicht bij de ingang van het circuit. In de bus worden de de toegangskaarten voor het circuit al uitgedeeld waardoor jullie als groep, of ieder voor zich, eenvoudig een plek kunnen zoeken.

Op het circuit is een dag-vullend programma met o.a. de drivers parade waarbij de coureurs voorgesteld worden. Een bezoek aan de F1-fanzone is daarnaast een absolute aanrader. Om 10 minuten over 3 is het hoogtepunt van de dag; de start van de Grand Prix van België. Op een steenworp afstand van de Nederlandse grens, beloofd dit F1 spektakel in België één groot Oranjefeest te worden.

Na afloop van de race zoek je de bus weer op om met de groep terug te rijden en onderweg nog met elkaar na te genieten van een geweldig dag.

Het arrangement is inclusief:

  • Eigen touringcar die de groep ophaalt en weer terugbrengt
  • Maximaal 50 plaatsen in de touringcar
  • Parkeerplaats voor de bus op zondag 26 augustus 2018
  • 50 zondag-staanplaatsen

* dit arrangement is exclusief eten en drinken.

Veiling gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam