Programma Sponsoring ‘Bij Andy in de Auto’

0
1827

Openingsbod: €5.000,=
Marktwaarde:
>€10.000,=
Looptijd:
t/m 15 november 2018

Veiling gesloten

Bij Andy in de auto’ is een wekelijks online YouTube format, waarbij oud-profvoetballer Andy van der Meijde, profvoetballers en bekende Nederlanders in de auto te gast heeft voor een ritje en een luchtig gesprek. Dit levert de meest unieke, exclusieve en vaak hilarische interviews op.

Andy rijdt door heel Nederland ongeveer 320 km per maand voor het format en er zijn plannen om het format uit te breiden naar het buitenland.

Het format wordt zeer goed bekeken en de Sociale Media kanalen krijgen elke dag meer volgers en fans. Per maand trekken de video’s tussen de 800.000 en 1 miljoen views en komen er maandelijks tussen de 5.000 en 8.000 abonnees bij. Ook het Instagram kanaal van Andy heeft met 135.000 volgers en 1 miljoen views per week een steeds groter bereik.

Het format heeft in totaal een online mediabereik van 5 miljoen per maand en wordt regelmatig opgepikt door diverse andere grote mediakanalen, zoals “Nu.nl” en “Voetbalprimeur” en “Voetbalzone”. Ook wordt Andy regelmatig uitgenodigd en besproken bij TV programma’s zoals, “Voetbal Inside”, RTL Late Night” en “Shownieuws”. Hierdoor stijgt het bereik explosief en loopt regelmatig op tot 15 miljoen per maand.

Sponsoren van het online programma kunnen meeliften op het grote bereik, groeiende populariteit van het format en expansie plannen naar het buitenland.

Er is volop ruimte in het programma voor branding aan de buitenkant van én in de auto van Andy d.m.v. logo’s of productplacement. Ook is er ruimte voor commerciële uitingen zoals bumpers.

Meer over het format en de content vind je hier

Veiling gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam