Online Media Pakket FEMMEFAB

0
1690

Openingsbod: €9.000,=
Marktwaarde: €30.000,=
Looptijd: t/m 12 juni 2018

Veiling gesloten

Femmefab biedt een gegarandeerd en waardevol online Mediapakket in de vorm van Rich Media en standaard IAB formaat display influencers en publishers blogs die primair gericht zijn op de doelgroep Vrouwen in de leeftijd 16 tot en met 40 jaar met grote interesse in fashion, beauty, health/sport, moeders/jonge gezinnen en lifestyle gerelateerde onderwerpen.

Femmefab vertegenwoordigt het grootste bereik ogv Vrouwen in Nederland. Femmefab biedt een zeer aantrekkelijke mediapropositie aan die wordt uitgezet op bekende, kwalitatief en redactioneel gedreven titels en influencers alleen gericht op de doelgroep vrouwen. De propositie biedt u als merk de kans om direct met uw doelgroep te communiceren op een selectieve en kwalitatieve manier.

Voor deze veiling geldt een korting van maximaal 75% over de ratecard tarieven. Display propositie wordt gegarandeerd uitgeleverd. De media propositie dient gelijk afgenomen te worden maar kan t/m 31 december 2018 in overleg worden ingezet op het netwerk van Femmefab.

De bruto mediawaarde is gebaseerd op de CPM tarieven die gelden voor Rich Media en standaard IAB formaten display propositie.

Voor meer informatie over Femmefab bezoek de website: https://www.femmefab.nl/

Veiling gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam