Partnership voor 10-jarig jubileum Playing for Success Nederland

0
1206

Openingsbod: €25.000,=
Marktwaarde:
€50.000,=
Looptijd:
t/m 7 februari 2019

Veiling gesloten

Feestelijk jubileum: 10-jarig bestaan Playing for Success in Nederland in 2019

Playing for Success bestaat 10 jaar! Playing for Success is een uniek programma voor kinderen en jongeren die om sociaal-emotionele redenen vastlopen op school. Playing for Success draagt bij aan het zelfvertrouwen, zelfwaardering en motivatie van deze kinderen.

Dat doen we niet op school, maar op een WOW-locatie, zoals het stadion van een Betaald Voetbalclub of een theater. Inmiddels al op 24 locaties in Nederland, onder andere bij PSV, Excelsior, FC Groningen en in het Circustheater.

In de afgelopen 10 jaar hebben meer dan 15.000 kinderen en jongeren deelgenomen. En dat willen we vieren! Najaar 2019 organiseren we een landelijke conferentie en brengen een glossy uit over 10 jaar Playing for Success in Nederland. Daarnaast vinden lokaal tal van activiteiten plaats. Wij zoeken een partner die met ons samen het 10-jarig bestaan wil vormgeven.

Playing for Success heeft een groot aantal samenwerkingspartners, waaronder het merendeel van de betaald voetbalclubs Ere- en Eerste Divisie, een aantal theaters, waaronder het Circustheater, Basketbal Eredivisie en Natuurpark De Kemphaan. In elk van de 20 regio’s werken onderwijsbesturen (po en vo), mbo en hbo instellingen mee, welzijn, sportservice en gemeente. Er is daardoor een enorme exposure mogelijk van de koper. Zo wordt bijvoorbeeld de Glossy verspreid onder alle betrokken scholen en partners van PfS.

Voor meer informatie over Playing for Succes en de programma’s, bezoek de website

Veiling gesloten