Powered by WeMarket

0
1937

Brokersplace werkt intensief samen met WeMarket om de veilingen zo goed en efficiënt mogelijk in de markt te zetten. De veilingen van Brokersplace zijn direct verbonden met de nieuwe ‘marketplace app’ van WeMarket.

WeMarket, een nieuw initiatief van de oprichters van WeTransfer, heeft haar nieuwe app recentelijk gelanceerd en toegankelijk gemaakt via de Apple Appstore en Google Playstore. Het aanmaken en aanbieden van een veiling kan eenvoudig en snel via een mobiele telefoon of tablet. Een korte beschrijving en foto’s kunnen direct worden toegevoegd aan de veiling. Potentiële kopers ontvangen een link die te openen is door gebruik te maken van een internet browser. Bieden is daarna een kwestie van één druk op de knop.

Door de samenwerking met WeMarket is Brokersplace in staat om te doen waar zij goed in is en hoeven we ons niet druk te maken om technische zaken. Brokersplace zorgt door het grote netwerk van bedrijven en de C-level contactpersonen, dat exclusieve veilingen op het juiste adres worden aangeboden en matches tot stand komen.

Zelf een mooie propositie aanbieden of wekelijks alle exclusieve veilingen als eerste ontvangen ? Neem contact met ons op.

Meer over Brokersplace en hoe het werkt vind je hier.

Meer over WeMarket en hoe het werkt vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam