Max Verstappen Tribune tijdens het Grand Prix van België op Spa-Francorchamps

0
3675

Het Oranje legioen tijdens voetbalwedstrijden kennen we allemaal; in de oranje kleur uitgedoste landgenoten die overal hun voetbalhelden nareizen en in elk stadion en elk plein een feestje bouwen.

Ook onze eigen Max Verstappen heeft intussen grote getallen volgers die niets van hem willen missen en het liefst overal live aanwezig zijn. Meestal uitgedost in de nationale kleur en in de sfeer die we allemaal zo goed kennen.

Tijdens de Grand Prix van België in Spa-Francorchamps in augustus van dit jaar, is er voor het tweede jaar de Max Verstappen Tribune. Een tribune met maar liefst 4.000 plaatsen, een aangrenzende ‘eigen’ fanzone en volop oranjesfeer en Max Verstappen collectorsitems.

De Red Bull coureur reed vorig jaar na een prima start op de vijfde plaats, achter de bolides van Mercedes en Ferrari. Echter moest Max zijn Red Bull de negende ronde langs de kant zetten, toen er iets haperde zijn in zijn versnellingsbak. Ondanks pogingen om de wagen te resetten bleek het al gauw over voor de Limburger.

De teleurstelling bij Max en het aanwezige publiek kan dit jaar volop worden goed gemaakt met een betere bolide, een volle oranje tribune en Max die op revanche uit is.

Meer weten over de mogelijkheden om Max van dichtbij in actie te zien en een bieding te doen op een pakket kaarten inclusief vervoer naar Spa-Francorchamps klik hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam