Landskampioen PSV veilt exclusief pakket business seats

0
1369
© Twycer / www.twycer.nl

De beste stoelen op de middenlijn tijdens alle thuiswedstrijden van PSV

PSV heeft niet alleen één van de mooiste en modernste stadions van Nederland, maar loopt voorop op het vlak van innovatie. Vernieuwen en verbeteren zijn sleutelwoorden voor de club. Zo ook in het aanbod van de business seats via het online Business-to-Business veiling platform van Brokersplace. Niet omdat de club voldoende beschikbare stoelen heeft en er goedkoop vanaf wil, maar wel omdat PSV vindt dat je op een innovatieve manier je merk en producten aan kunt bieden aan nieuwe doelgroepen. Daarom biedt de club éénmalig en tijdelijk een exclusief pakket van twee business seats rondom de middenlijn met bijbehorende catering en een gesigneerd PSV-shirt.

Als een partij echt indruk willen maken op relaties, dan kan dit met een wedstrijdbezoek aan PSV, zittend op deze business seats en met toegang tot de vierde etage waar alle branches vertegenwoordigd zijn. De vierde etage van het Philips Stadion biedt bij wedstrijden alle gelegenheid tot netwerken en de gastvrije en typische Brabantse service zorgen voor een geweldige wedstrijdbeleving.

Je kunt hier de propositie lezen of direct bieden via WeMarket

Powered by WeMarket

Brokersplace werkt intensief samen met WeMarket om de veilingen zo goed en efficiënt mogelijk in de markt te zetten. De veilingen van Brokersplace zijn direct verbonden met de nieuwe ‘marketplace app’ van WeMarket. WeMarket, een nieuw initiatief van de oprichters van WeTransfer, heeft haar nieuwe app recentelijk gelanceerd en toegankelijk gemaakt via de Apple Appstore en Google Playstore.

Volledige omschrijving en inhoud propositie PSV Business Seats lezen ? Klik hier

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam