De populariteit van veilingsites neemt toe

0
2043

Bieders kiezen voor veilig en snel, Ondernemers kopen slim in

Online veilingen zijn tegenwoordig erg populair. Alles is zo’n beetje via een veiling online te koop, zowel voor de particulier als voor de ondernemer. Vakanties, luxe goederen, auto’s, fietsen en zelfs huizen worden tegenwoordig online van de hand gedaan. Het voordeel van de online veiling is inmiddels ontdekt. De early adapters doen het al langer en ontdekte dat dit veel voordeel opleverde. Door de goede resultaten te delen met anderen, worden steeds meer mensen nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de voordelen. Inmiddels is online bieden niet meer weg te denken en de markt groeit nog steeds. De verkoper is blij met een snelle en eenvoudige transactie, terwijl de koper een mooie deal krijgt. Het levert dus voor beide partijen veel voordelen op. En juist die combinatie maakt van online veilingen een succes.

Naast alle soort veilingen en veilingsites in ‘overstock artikelen’, faillissementen, onroerend goed en executieverkopen, worden er steeds meer diensten online aangeboden. Zelfs websites waar ZZP’ers hun diensten aanbieden. Meestal met een vast uurtarief, maar ook het aanbieden van diensten op basis van vraag en aanbod wordt steeds populairder. Particulieren zoeken zo hun klusjesman of personal trainer, bedrijven huren personeel in zonder vast contract en bepalen de prijs gedeeltelijk zelf.

Het aanbieden van Sport, Entertainment en Marketing proposities is nog voor veel bedrijven nieuw. De aanbieder wil zijn product niet devalueren en de bieder wil zeker weten dat de dienst die wordt geboden een goed aanbod en professioneel wordt afgehandeld. Noodzaak dus voor een professionele ‘broker’.

Brokersplace is als aanbieder van exclusieve proposities in deze markt gestapt, bespreekt een propositie met een aanbieder en plaatst deze in de online omgeving van Brokersplace. De exposure van de propositie online en de communicatie in een grote doelgroep van bedrijven, ondersteunt de aanbieder direct bij de verkoop. De ‘online accountmanager’ van Brokersplace heeft een groot en direct te benaderen netwerk op LinkedIn en een beschikbare database van 20 duizend corporate contacten. Zelfs het Brokersplace call center is in te zetten voor telefonische acquisitie.

Veilen en bieden is veilig, snel en eenvoudig.
Maandelijks als eerste de exclusieve B2B aanbiedingen ontvangen ?
Wordt lid van de LinkedIn Groep Online B2B Veilingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam