Bereik van YouTube programma ‘Bij Andy in de Auto’ stijgt explosief

0
1190

Sponsoren kunnen online bieden op de propositie via Brokersplace.nl

Dankzij YouTube explodeerde het potentiële bereik van online video en populaire video’s generen vaak duizenden en soms zelfs miljoenen views. De populariteit van online video en de interactieve mogelijkheden ervan hebben er in de loop der jaren toe geleid dat video steeds breder wordt ingezet door marketeers. Waar video vroeger met name nog werd gebruikt om de doelgroep te informeren of de naamsbekendheid te vergroten, is online video nu aanwezig in alle fasen van de customer journey. Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video en YouTube is ‘by far’ het populairste online kanaal.

Bij Andy in de auto is een wekelijks online YouTube format, waarbij oud-profvoetballer Andy van der Meijde, profvoetballers en bekende Nederlanders in de auto te gast heeft voor een ritje en een luchtig gesprek. Dit levert de meest unieke, exclusieve en vaak hilarische interviews op.

Het format heeft in totaal een online mediabereik van ruim 5 miljoen per maand en wordt regelmatig opgepikt door diverse andere grote mediakanalen, zoals “Nu.nl” en “Voetbalprimeur” en “Voetbalzone”. Ook wordt Andy regelmatig uitgenodigd en besproken bij TV programma’s zoals, “Voetbal Inside”, RTL Late Night” en “Shownieuws”. De cross promotionele waarde en de positieve invloed op het bereik is enorm en loopt regelmatig op tot 15 miljoen per maand.

Met een maandelijks toename in abonnees van bijna 8.000 is het dus niet vreemd dat er vergaande plannen worden gemaakt om het programma uit te breiden naar het buitenland.

Sponsoren van het online programma kunnen meeliften op het grote bereik, groeiende populariteit van het format en expansie plannen naar het buitenland. Geheel in de stijl van online kunnen geïnteresseerde partijen online bieden op de sponsorpropositie van het programma. Dit kan via het B2B Veiling platform https://www.brokersplace.nl/

Meer over het format vind je hier en de exclusieve propositie vind je hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam