0
1853

DIT IS MIJN TEAM lanceerde vorige maand met succes een vernieuwd platform met daaraan gekoppeld een app omgeving voor Teams. ‘Dit is mijn team’ is een online omgeving waarop Teams hun eigen website kunnen maken en beschikbaar is voor veel toepassingen; filmpjes, foto’s, blog berichten, potbeheer, aanwezigheidsbeheer etc; alles waar teams mee te maken hebben en meer voor het engageren van de teamleden.

https://www.ditismijnteam.nl/

Door het aanmelden met de teamgegevens kunnen teams snel foto’s uploaden, een blog artikel maken, laatste standen of uitslagen bekijken en zelfs de pot beheren.
Voor adverteerders een interessant platform omdat ruim 250.000 van de 347.000 gebruikers aangegeven hebben per mail benaderd te mogen worden (geregistreerd middels dubbel opt-in).

Dit is Mijn Team biedt voor snelle en enthousiaste beslissers een mogelijkheid om een waardevolle propositie te claimen; aangeboden middels een veiling.
De veiling propositie bestaat uit 2 advertising banners op het vernieuwde platform en in de app, een maandelijkse nieuwsbrief naar 254.000 actieve sporters en unieke branding mogelijkheden.

Voor meer informatie over de veiling https://www.brokersplace.nl/media/advertentie-ruimte-en-branding-mogelijkheden-groot-bereik/

Voor biedingen https://wemarket.com/sale/mk7Kj4b-

Voor meer informatie over Dit Is Mijn Team https://www.ditismijnteam.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf een reactie!
Naam